TRACKLISTING:
Züri West - Alle Songs


 
   Züri West - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

0.296527778Sport und Musik1987
0.296527778Retour2003
05:55Haubi Songs2008
1968Elvis1990
2 JahrSuper 81999
26 Schtung oder zweHaubi Songs2008
3027Göteborg2012
50 WörterGöteborg2012
7:7 (live)Wintertour1992
Aber Dich...Bümpliz - Casablanca1989
Är het se wöue gseh (live)Wintertour1992
Är hett uf sim Chopf...Sport und Musik1987
Ärhett se wöve gseeElvis1990
Allei uf e MondHoover Jam1996
Am Tag wo är isch gangeAloha from Züri West2004
Amerika git's nidZüri West1994
AuesvomirSuper 81999
Aui sli scho lang verschwundeElvis1990
BaspannArturo Bandini1991
Bhauts eifach für diiArturo Bandini1991
Bi üs im QuartierArturo Bandini1991
Bis i zrügg biBümpliz - Casablanca1989
Bis is zrügg bi (live)Wintertour1992
Bitte Baby (Blib no chli bi mir)Arturo Bandini1991
Blib no chli bi mirRetour2003
BluesZüri West1994
BoulevardSuper 81999
Bümplitz - Casablanca (live)Wintertour1992
Bümpliz - CasablancaBümpliz - Casablanca1989
BugguwauGöteborg2012
ChaschmiSuper 81999
ChimoSuper 81999
Chinasky (Flötenstunde)Home Rekords2010
Chinasky (Jimi T.)Home Rekords2010
ChliiHoover Jam1996
Chliini GibsonGöteborg2012
ChummSport und Musik1987
Come-on (live)Wintertour1992
CowboyHoover Jam1996
CruiserSuper 81999
Dass dr wind wääitElvis1990
Dass es immer no schneitSport und Musik1987
Dass es immer no schneit (live)Wintertour1992
Dr Arturo Bandini un iArturo Bandini1991
Dr Arturo Bandini un'iRetour2003
Dr Mönsch isch wi däElvis1990
Dr Summer isch vrbiiArturo Bandini1991
Dr Summer isch vrbiiRetour2003
Drück abBümpliz - Casablanca1989
DynamitSport und Musik1987
EchoSuper 81999
EchoRetour2003
EdgarElvis1990
EdgarRetour2003
Edgar (live)Wintertour1992
Ei einzigi SekundeHaubi Songs2008
ElvisElvis1990
Elvis (live)Wintertour1992
EntwickligsschtückSport und Musik1987
EntwickligsschtückZüri West1994
Es Blatt im WindHaubi Songs2008
Es hätt es eerlechs Lied gäArturo Bandini1991
FiirabeElvis1990
Fingt ds Glück eimAloha from Züri West2004
FischBümpliz - Casablanca1989
Fisch (live)Wintertour1992
Fische versänkeHaubi Songs2008
FlachgleitRetour2003
FögiHome Rekords2010
FritigBümpliz - Casablanca1989
Fritig (live)Wintertour1992
FritzElvis1990
Fritz (live)Wintertour1992
GeburtstagRadio zum Glück2001
Geri GagarinAloha from Züri West2004
Ghürate ha se nume wüu sie gliich usgeet wie duArturo Bandini1991
Gitarre-JohnnyGöteborg2012
GlücklechSuper 81999
GlücklechRetour2003
GöteborgGöteborg2012
Grossi OhreHoover Jam1996
GügguHome Rekords2010
Gump (I ha se nimee gsee)Arturo Bandini1991
Gump (live)Wintertour1992
Hallo SchisluunGöteborg2012
Hans PeterSport und Musik1987
HansDampfSport und Musik1987
HansPeterZüri West1994
Harry KleinZüri West1994
Haubi SongsHaubi Songs2008
Haubi Songs (Veranda)Home Rekords2010
Haubis Songs (Passerelle)Home Rekords2010
HeiwägBümpliz - Casablanca1989
Heiwäg (live)Wintertour1992
HenryBümpliz - Casablanca1989
HermannRadio zum Glück2001
HerrgottArturo Bandini1991
HooverHoover Jam1996
Hütt hei sie wieder mau gwunneArturo Bandini1991
HugetoblerRadio zum Glück2001
HulaAloha from Züri West2004
I dene JahrSport und Musik1987
I dene Jahr (live)Wintertour1992
I ha di gärn ghaZüri West1994
I ha di gärn ghaRetour2003
I ha ke Ahnig wie me mit som'ne Ängu redtAloha from Züri West2004
I schänke dir mis HärzRetour2003
I schänke dr misZüri West1994
I verabschiede mi mauZüri West1994
IdiotHoover Jam1996
IdiotRetour2003
Jazz (Work Song)Züri West1994
Johnny und MaryHaubi Songs2008
JuliaRadio zum Glück2001
KöniginBümpliz - Casablanca1989
Krieg und Frieda (Havarie I)Haubi Songs2008
L.I.M.S.Home Rekords2010
Liebi niene mehHome Rekords2010
Lue zersch wohär dass dr Wind wääitRetour2003
Luki's LokiHome Rekords2010
Mängisch rütscht's eim us de HändGöteborg2012
Mir hei üs troffe im ne GarteAloha from Züri West2004
Mir si die letschte Mönsche uf dr WäutHome Rekords2010
MischtchäferSuper 81999
MittufingerHoover Jam1996
Miuch und ZuckerRadio zum Glück2001
MojitoSuper 81999
MojitoRetour2003
MonsterRadio zum Glück2001
MorgegägemittagSuper 81999
När bring i wieder öpper umGöteborg2012
Nei säget söue mirArturo Bandini1991
No Time This Time (live)Wintertour1992
No'ne BluesRadio zum Glück2001
No'ne bluesRetour2003
No'ne Blues (Klavierstunde)Home Rekords2010
Nümm mit dir zäme siiSport und Musik1987
Nümm mit dir Zämesii (live)Wintertour1992
Nüt aus NachtHoover Jam1996
Obsi nidsiRadio zum Glück2001
Ohne diRadio zum Glück2001
PamplonaRadio zum Glück2001
ParisSuper 81999
PinsuschwingerGöteborg2012
PopElvis1990
PopsongAloha from Züri West2004
PrinzZüri West1994
PünktliAloha from Züri West2004
Radio FesBümpliz - Casablanca1989
Radio Svoboda (live)Wintertour1992
Radio zum GlückRadio zum Glück2001
Ragazze und RagazziSport und Musik1987
Rain Dogs Learning To CrawlGöteborg2012
Redt si no vo mirBümpliz - Casablanca1989
Redt sie no vo mirRetour2003
RiminiHoover Jam1996
RitigampfiHoover Jam1996
RömerAloha from Züri West2004
Rote Wii (Gitarrenstunde)Home Rekords2010
RueparadisSuper 81999
Schiff im SandHaubi Songs2008
Schmocker oder SchmidGöteborg2012
Schöne GeburtstagHome Rekords2010
SchötemAloha from Züri West2004
Schpinnele okayHaubi Songs2008
SenneBümpliz - Casablanca1989
Senne (live)Wintertour1992
SenseHoover Jam1996
SensibelHome Rekords2010
SheilaHoover Jam1996
Siwtchboard Susan (live)Wintertour1992
So wie denn idäm SummerZüri West1994
SochamesoöppisosägeSuper 81999
SofaHoover Jam1996
SorfSport und Musik1987
SouhungElvis1990
Souhung (live)Wintertour1992
TelejournalBümpliz - Casablanca1989
Tod oder VenedigArturo Bandini1991
Toti FlügerRadio zum Glück2001
ToucherZüri West1994
ToucherRetour2003
TraffikZüri West1994
TraffikRetour2003
TribsandAloha from Züri West2004
U3Home Rekords2010
Un jour comme un autreHoover Jam1996
Vo Tier u vo berüehmte MönscheHaubi Songs2008
VorspielZüri West1994
Wägem GäudRetour2003
Was tribt de di gäng dür die NächtHome Rekords2010
Wenn i di nid cha überredeRadio zum Glück2001
Wenn'i nid drbii biSport und Musik1987
You Can't Always Get What You Want (live)Wintertour1992
Z.W.Sport und Musik1987
ZimmerwaudAloha from Züri West2004
ZorroZüri West1994
Züri West (live)Wintertour1992

© 2007 - 2018 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2018 by Frank Ehrlacher