TRACKLISTING:
Vildhjarta - Alle Songs


 
   Vildhjarta - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

All These FeelingsMasstaden2011
BenbistMasstaden2011
DaggerMasstaden2011
DeceitMasstaden2011
External Golden MonkMasstaden2011
Masstadens NationalsangMasstaden2011
NojjaMasstaden2011
ÖstpepparMasstaden2011
Phobon NikaMasstaden2011
ShadowMasstaden2011
The Lone DerangerMasstaden2011
TracesMasstaden2011
When No One Walks With YouMasstaden2011

© 2007 - 2018 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2018 by Frank Ehrlacher