TRACKLISTING:
Thomas Helmig - Alle Songs


 
   Thomas Helmig - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

(giv mig et) Nyt livVejen vaek1988
2 timer pa en natklubKaere maskine1987
A Match For YouRhythm1992
AbcdHelmig Herfra2006
Aldrig ga fra mig21986
Aldrig sige aldrig mereHelmig Herfra2006
Alle dine vejeLövens hjerte1990
Another Groovy DayGroovy Day1996
Anything Will Crumble (Nowadays)Rhythm1992
Arene gar (Rita)Vejen vaek1988
Arene gar (Rita)Arene gar - De störste af de förste1997
Baby BabyGroovy Day1996
Baby BabyWanted2000
Baby JaneKaere maskine1987
Ballad Of A Lost SoulGroovy Day1996
Better manDream1999
Bimbo i himlenLövens hjerte1990
Bimbo i himlenArene gar - De störste af de förste1997
BlavejrLövens hjerte1990
Blind Man's BluffIsItYouIsItMe2001
Brönde uden vandLövens hjerte1990
Colony DriveSay When1993
Come On, BabyLövens hjerte1990
Cross The WaterRhythm1992
Cry WomanSay When1993
Dagen efter dagen derpaVejen vaek1988
Dagen efter dagen derpaArene gar - De störste af de förste1997
Dansk pigeHelmig Herfra2006
Det du kanHelmig Herfra2006
Det er mig der star herude og banker paVejen vaek1988
Det er mig der star herude og banker paArene gar - De störste af de förste1997
Det er nat nuThomas1985
Det gar overThomas1985
Dinner And DrinksEl Camino2004
Don'T Break My Heart TonightStupid Man1994
Don't Break My Heart TonightWanted2000
Don't Leave Me TonightSay When1993
Don't Leave TonightWanted2000
Don't Need A CoverRhythm1992
Dream-ChaserDream1999
Du kommer med frihedenKaere maskine1987
Du vil videreThomas1985
Dybt inde i mit hjerteKaere maskine1987
Dybt inde i mit hjerteArene gar - De störste af de förste1997
El CaminoEl Camino2004
Emotional GhettoWanted2000
En dreng og en pigeKaere maskine1987
En gang tilLövens hjerte1990
EndeligKaere maskine1987
Et sted derudeThomas1985
Fed lykkeThomas1985
Fed lykkeArene gar - De störste af de förste1997
Flower ChildDream1999
Flower ChildWanted2000
ForeverSay When1993
Free MeIsItYouIsItMe2001
Funky LivingSay When1993
Gav mig aldrig noget21986
Giv mig din mundLövens hjerte1990
Giv mig din mundArene gar - De störste af de förste1997
Give Me A ChanceStupid Man1994
Give Me Your LoveRhythm1992
Gold DiggerEl Camino2004
Good TimeRhythm1992
Good TimeWanted2000
Goodbye, It's OverStupid Man1994
Gotta Get Away From YouWanted2000
Gotta Get Away From You (Keep On Walking)Stupid Man1994
Groovy DayGroovy Day1996
Groovy DayWanted2000
Heartache In The CityEl Camino2004
Hollywood TearsGroovy Day1996
Hvis det er sadan du vil have detVejen vaek1988
Hvisker du, hvisker jegKaere maskine1987
I Love ItStupid Man1994
I Want You For MyselfSay When1993
I Want You For MyselfWanted2000
I'd Rather Go BlindIsItYouIsItMe2001
I'm SorryEl Camino2004
If I Loose Myself In ThisDream1999
If I Lose Myself In ThisWanted2000
Ikke hver dagKaere maskine1987
Into Your EyesStupid Man1994
Into Your EyesWanted2000
IsItYouIsItMeIsItYouIsItMe2001
It's Serious InterludeIsItYouIsItMe2001
Jam InterludeIsItYouIsItMe2001
Jeg havde en drömHelmig Herfra2006
Jeg tager imodArene gar - De störste af de förste1997
Kaere maskineKaere maskine1987
Kaere maskineArene gar - De störste af de förste1997
Kaerlighed gör ondtVejen vaek1988
Kaerlighed gör ondtArene gar - De störste af de förste1997
Kan du huske21986
Kun en dröm21986
Lad mig aldrig miste digLövens hjerte1990
Laeg dig her ved siden af migThomas1985
Landslide Of LoveRhythm1992
Lang tid sidenThomas1985
Langt udeThomas1985
Lidt for ondtHelmig Herfra2006
Lille pigeKaere maskine1987
Lille pigeArene gar - De störste af de förste1997
Little Young FascistSay When1993
Livet er fedtHelmig Herfra2006
Lonely PeopleGroovy Day1996
Love Is A MiracleRhythm1992
Love Won't Let Us BeStupid Man1994
Lovers And FriendsStupid Man1994
Lykken til lansHelmig Herfra2006
Make Way For The LadisIsItYouIsItMe2001
MalagaHelmig Herfra2006
Maske denne gangArene gar - De störste af de förste1997
Maybe This TimeDream1999
Memphis Blues AgainRhythm1992
Menneskebörn21986
Midnat i Europa21986
Midnat nu i EuropaArene gar - De störste af de förste1997
Minder mig om (förste gang)21986
Mit livs kaerlighedLövens hjerte1990
ModvindLövens hjerte1990
ModvindArene gar - De störste af de förste1997
MoonclownStupid Man1994
MoonsilverWanted2000
Moonsilver (I Wanna Be Your Lover)Dream1999
MysteryEl Camino2004
Nar musikken holder opThomas1985
No LifeGroovy Day1996
Nok til alleHelmig Herfra2006
Nothing's Gonna Be The SameSay When1993
Nu hvor du har braendt mig afVejen vaek1988
Nu hvor du har braendt mig afArene gar - De störste af de förste1997
Nu stjerneLövens hjerte1990
October RainEl Camino2004
Ok ReneeEl Camino2004
Op og nedHelmig Herfra2006
PrincessStupid Man1994
Rock You TonightGroovy Day1996
Rock You TonightWanted2000
Rosie's HomecommingSay When1993
Sadan var det for lang tid siden (sadan er det ikke mere)Vejen vaek1988
Saltwater BluesDream1999
ShadowmanIsItYouIsItMe2001
Shadowman InterludeIsItYouIsItMe2001
She Belongs To MeGroovy Day1996
She Belongs To MeWanted2000
She's LeavingIsItYouIsItMe2001
Silky SilkyIsItYouIsItMe2001
SirenesangenVejen vaek1988
SirenesangenArene gar - De störste af de förste1997
Smelte et isbjerg21986
Smelte et isbjergArene gar - De störste af de förste1997
Spin The Globe InterludeIsItYouIsItMe2001
StövregnHelmig Herfra2006
Stop-hold op21986
Strange NightDream1999
Stupid ManStupid Man1994
Stupid ManWanted2000
SundownEl Camino2004
Superstar (Once In A Lifetime)Wanted2000
Swedish MileEl Camino2004
That Don't Mean A ThingRhythm1992
That'll DoIsItYouIsItMe2001
The Hardest PartIsItYouIsItMe2001
The One And OnlyDream1999
The One And OnlyWanted2000
The Way I've Got It FiguredSay When1993
Think Abouth You And MeGroovy Day1996
This Kind Of NightStupid Man1994
Tippy ToeSay When1993
To The Moon, AliceDream1999
Treat Me RightRhythm1992
Treat Me RightWanted2000
Ulykkelige hjerterKaere maskine1987
Ulykkelige hjerterArene gar - De störste af de förste1997
Undskyld (jeg savner dig)Vejen vaek1988
Unspoken TruthDream1999
Venter pa dig21986
Vi siger farvelVejen vaek1988
Who KnowsRhythm1992
Without YouDream1999
World (And The Gravity)Groovy Day1996
You Can't FeelEl Camino2004
Your DaughterGroovy Day1996
Your Frozen HeartEl Camino2004

© 2007 - 2018 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2018 by Frank Ehrlacher