TRACKLISTING:
Köster + Hocker - Alle Songs


 
   Köster + Hocker - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

1000 Johr (live)Silberhochzeit2005
Achtung! Satire!Dreckelije Krätzje1996
Alles im Griff (live)Silberhochzeit2005
Alles im Griff (live)Rest Of I2015
Alley Cat Blues (live)Silberhochzeit2005
Antwort (live)Höösch Bloot - Live2012
Arche Noah (live)Silberhochzeit2005
AusdruckstanzJedrisse, Baby2007
Bal (live)Höösch Bloot - Live2012
Blaue AugenFinal verseucht2001
Bolide em Stau (live)Höösch Bloot - Live2012
Brei (live)Höösch Bloot - Live2012
Brillis op dr Brill (live)Höösch Bloot - Live2012
BürjerwehrJedrisse, Baby2007
Buure SäuDreckelije Krätzje1996
Buure SäuFrisch2004
Buure Säu (live)Rest Of II2015
D'r JuppFrisch2004
D'r Jupp (live)Silberhochzeit2005
D'r Jupp (live)Rest Of II2015
Dä Boum vum letzte JohrJedrisse, Baby2007
Dä Boum vum letzte JohrSe singe all vum Himmel2010
Dä Boum vum letzte JohrRest Of I2015
Dä Rään applaudiertA's kla?2017
Dat hatt hä nit jekanntDreckelije Krätzje1996
De Fleech (live)Rest Of I2015
DeiDeiDeDeiKumm jangk2014
Deideidedei (live)Rest Of II2015
Der Herr da im Spiegel (live)Silberhochzeit2005
Der Herr da im Spiegel (live)Rest Of I2015
Die walberberger Feuerwehr (live)Rest Of II2015
Do kanns nix dofür (live)Silberhochzeit2005
Do kanns nix dofür (Wenn Do dräums) (live)Rest Of I2015
Dousend Johr - Aufhören (live)Rest Of II2015
Dreckelich (live)Rest Of II2015
Drei Cool FätzeJedrisse, Baby2007
Düür in d'r Wand (live)Rest Of II2015
DüvelJedrisse, Baby2007
Dunn datJedrisse, Baby2007
Dunn dat (live)Rest Of II2015
Durch de WandFinal verseucht2001
Ei Mädche (live)Silberhochzeit2005
Em Hingerhoff (live)Höösch Bloot - Live2012
En d'r Kayjass Nr. NullRest Of II2015
En d'r KlammerjassFinal verseucht2001
En d'r Nohbarschaff (live)Rest Of II2015
En Kölle dä KingKumm jangk2014
En nem janz bestemmte LeechKumm jangk2014
En nem janz bestemmte Leech (live)Rest Of II2015
Eng Wäng für dä SchängA's kla?2017
Er stürb in seinen StiefelenDreckelije Krätzje1996
Et FischleedFinal verseucht2001
Et Mullah Ulla un d'r PädajogiFrisch2004
Et räänt em AujusJedrisse, Baby2007
Et Selfie Elfie und dr Twitter PitterA's kla?2017
Fairytale Of New York (Weihnachtsmärche us Kölle)A's kla?2017
Fette Ratten (live)Silberhochzeit2005
Fettpott (live)Höösch Bloot - Live2012
FlachmannFinal verseucht2001
FlurjeburtFinal verseucht2001
FormenteraDreckelije Krätzje1996
Formentera (Soundcheck)Rest Of I2015
Freaks (live)Silberhochzeit2005
FröhlingKumm jangk2014
Fuck ChardonnayFrisch2004
Fuck Chardonnay (live)Silberhochzeit2005
Fümmunzwanzisch JohrA's kla?2017
Für et Hätz un jäjen d'r KoppRest Of I2015
Geschichte: D'r Nikolaus bei d'r Familje Quanz (Gerd Köster)Se singe all vum Himmel2010
Geschichte: Erna dä Boum es am nadele (Gerd Köster)Se singe all vum Himmel2010
Geschichte: Jlöcksillich Chresskind (Gerd Köster)Se singe all vum Himmel2010
Geschichte: Kloosdaach en d'r Thumbstrooß (Gerd Köster)Se singe all vum Himmel2010
Hääd (live)Höösch Bloot - Live2012
Hausfreund Hein un die Hillije JeissFinal verseucht2001
He am RhingFinal verseucht2001
He am Rhing (live)Höösch Bloot - Live2012
Heiß en d'r StadtFrisch2004
Helau (live)Silberhochzeit2005
Helja (live)Silberhochzeit2005
Hillije Naach (live)Rest Of II2015
Himmi kemmaDreckelije Krätzje1996
Hingerm FirmamentJedrisse, Baby2007
Ho'schKumm jangk2014
Höflich wie mer sinDreckelije Krätzje1996
Hold On (Rouh han)A's kla?2017
Into The Mystic (live)Silberhochzeit2005
Jeile Welt (live)Höösch Bloot - Live2012
Jlöhndije Fäjer (live)Höösch Bloot - Live2012
Jogging Botz voll Bloot (live)Silberhochzeit2005
Joot jenooch für michKumm jangk2014
Jott es en nem Meeting (live)Höösch Bloot - Live2012
JrönKumm jangk2014
Kamell vum letzte Johr (live)Silberhochzeit2005
Karneval in Köln (live)Rest Of I2015
Kleine MannDreckelije Krätzje1996
Kleine Mann (live)Silberhochzeit2005
Kölle ohne KölscheDreckelije Krätzje1996
Kopp en d'r Sand (live)Silberhochzeit2005
Kuss em WindKumm jangk2014
Lecker lesbisch MädcheKumm jangk2014
Leech em KellerFinal verseucht2001
Leis rieselt et HätzKumm jangk2014
Leis rieselt et Hätz (live)Rest Of I2015
LollisA's kla?2017
Long Way Home (Ömwääch heim)Kumm jangk2014
Long Way Home (ÖmwäächhHeim) (live)Rest Of II2015
Loss lossRest Of II2015
LümmelA's kla?2017
Maach opFrisch2004
Maach op (live)Silberhochzeit2005
Mer muss och ens Pech han (live)Höösch Bloot - Live2012
Met Fremde kein Verdrääch (live)Rest Of I2015
Midnight Radio (live)Silberhochzeit2005
Mir jeht et jootFrisch2004
Nach dem Happy End (live)Silberhochzeit2005
Nachtgedanken (live)Silberhochzeit2005
Ne supercoole Jung un en janz normale RäuzDreckelije Krätzje1996
NikolausSe singe all vum Himmel2010
Nöher dranA's kla?2017
Om falsche BeinFrisch2004
Om falsche Bein (live)Silberhochzeit2005
Rääch ze wisse (live)Höösch Bloot - Live2012
Rääch ze wisse (live)Rest Of I2015
Rude Jolf (live)Silberhochzeit2005
Rude Jolf (live)Rest Of I2015
Ruse un RäänKumm jangk2014
SackjeseechDreckelije Krätzje1996
Salz en mingem HätzFrisch2004
SchlauJedrisse, Baby2007
SchmierpitzpitterFinal verseucht2001
Schön dich ze sinn (live)Silberhochzeit2005
Schön dich ze sinn (live)Rest Of I2015
Schön dich ze sinn (live)Rest Of II2015
Seniorenstift am Aasch e TröötcheSe singe all vum Himmel2010
Spille jonnKumm jangk2014
Spille jonn (live)Rest Of II2015
Stäänklore NaachFrisch2004
Stille PostDreckelije Krätzje1996
Stöbb en minger SchohA's kla?2017
Su vill ZickA's kla?2017
Tom Traubert's Blues (Waltzing Mathilda) (live)Rest Of I2015
UrlaubFinal verseucht2001
Urlaub (Daachs drop)Final verseucht2001
Us em NixFinal verseucht2001
Vier WängJedrisse, Baby2007
Vier Wäng (live)Rest Of I2015
Wa'sch nit kenneA's kla?2017
Wahnsinnig weedeDreckelije Krätzje1996
Wahnsinning weede (live)Rest Of I2015
Wat solle mer sprecheDreckelije Krätzje1996
WeihnachtsmannFrisch2004
WeihnachtsmannSe singe all vum Himmel2010
Windije LatäänFrisch2004
Windije Latään (live)Silberhochzeit2005
Wööschje met ÄäpelschlootSe singe all vum Himmel2010
Zappsäul AachJedrisse, Baby2007
ZaubermundJedrisse, Baby2007
Ze vill Jepäck (live)Silberhochzeit2005
Ze vill Jepäck (live)Rest Of II2015
Zweienhalv ZentnerFrisch2004
Zwesche dä DaachSe singe all vum Himmel2010
Zwesche dä DaachRest Of I2015

© 2007 - 2018 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2018 by Frank Ehrlacher