TRACKLISTING:
Dana Winner - Alle Songs


 
   Dana Winner - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

1 MinuutGeef me je droom1997
1000 KeerRegen van geluk1995
1000 MalWo ist das Gefühl1997
1000 MalPlatinum Collection2009
15 JaarWaar is het gevoel1996
ABBA MedleyUnforgettable Too2002
ABBA MedleyMärchenland der Gefühle2003
AdiosRegenbogen1993
AfrikaMein Weg1999
AfrikaPlatinum Collection2009
Against All OddsUnforgettable Too2002
Alles liegt nun an DirMein Weg1999
Alles liegt nur an DirPlatinum Collection2009
Alles Wat Ik DoeErgens in mijn hart1999
Alles Wat Ik HebWaar is het gevoel1996
Als De Zomer SterftWaar is het gevoel1996
Als Een LiedGeef me je droom1997
Als Een Veer In De WindErgens in mijn hart1999
Als Je Alles WeetTussen nu en morgen2008
Als je lachtAls je lacht2006
Als Jij Me Aan RaaktTussen nu en morgen2008
Als Sterren Konden SprekenRegen van geluk1995
Ballalaika'sRegenbogen1993
Beter Van NietTussen nu en morgen2008
Blijf nog evenRegenbogen1993
Blind Voor Jouw LiefdeTussen nu en morgen2008
Conquest Of ParadiseUnforgettable Too2002
Conquest Of ParadiseMärchenland der Gefühle2003
Conquest Of ParadisePlatinum Collection2009
CryingUnforgettable Too2002
CryingMärchenland der Gefühle2003
Daar Ben Ik VrijTussen nu en morgen2008
Dan Zal Ik Sterk ZijnMijn paradijs1994
Dann regnet es GlückWo ist das Gefühl1997
Dann regnet es GlückPlatinum Collection2009
Das geht vorbeiWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Das geht vorbeiPlatinum Collection2009
Das Leben von Dir und mirWo ist das Gefühl1997
Dat Ben JijWaar is het gevoel1996
Dat GevoelRegen van geluk1995
Dat God je liefde schonkAls je lacht2006
De MorgenGeef me je droom1997
De oude man en de zeeRegenbogen1993
De trein naar nergens heenAls je lacht2006
De Vlinders AchternaTussen nu en morgen2008
De ZoektochtRegen van geluk1995
Die Kraft der LiebeWo ist das Gefühl1997
Die Kraft der LiebeWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Die Kraft der LiebePlatinum Collection2009
Die Tiefe der TräumeMein Weg1999
Die Wereld Van Jou En MijRegen van geluk1995
Dief in de nachtRegenbogen1993
Diese Liebe wird nie vergehenMärchenland der Gefühle2003
Diese Liebe wird nie vergehenPlatinum Collection2009
Don't It Make My Brown Eyes BlueUnforgettable Too2002
Don't It Make My Brown Eyes BlueMärchenland der Gefühle2003
Don't It Make My Brown Eyes BluePlatinum Collection2009
Down TownUnforgettable Too2002
Duizenden Mooie DromenRegen van geluk1995
Dust In The WindUnforgettable Too2002
Een Leven Zonder JouLicht en liefde2000
Een Vlucht In De NachtTussen nu en morgen2008
Ein Lied für diese WeltMein Weg1999
Ein Lied für diese WeltWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Einen Sommer langMärchenland der Gefühle2003
Einen Sommer langWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Einen Sommer langPlatinum Collection2009
End Of TimeBeautiful Life2006
Er Is MuziekRegen van geluk1995
Es ist nicht vorbeiMein Weg1999
Es ist nicht vorbeiPlatinum Collection2009
Eurosong-MedleyMijn paradijs1994
Every NightBeautiful Life2006
Every NightPlatinum Collection2009
Everything I DoUnforgettable Too2002
Everything I DoMärchenland der Gefühle2003
Falling From GraceBeautiful Life2006
From Me To YouBeautiful Life2006
Gebt den Kindern eine WeltWo ist das Gefühl1997
Gebt den Kindern eine WeltWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Gebt den Kindern eine WeltPlatinum Collection2009
Geef De Kinderen Een WereldRegen van geluk1995
Geef Me Je DroomGeef me je droom1997
Geef Mij De Mooiste NachtLicht en liefde2000
Geven en DelenAls je lacht2006
Gib mir noch ZeitMein Weg1999
GospelmedleyGeef me je droom1997
GospelmedleyPlatinum Collection2009
Hast Du gesagt für immer (Who Wants To Live Forever)Wo ist das Gefühl1997
Herzen im WindMärchenland der Gefühle2003
Herzen im WindPlatinum Collection2009
Het Beste Van MijLicht en liefde2000
Het DorpAls je lacht2006
Het is een wonderRegenbogen1993
Het Kleine DorpWaar is het gevoel1996
Het Kleine ParadijsMijn paradijs1994
HoeWaar is het gevoel1996
Hör auf Dein HerzMein Weg1999
Hör auf Dein HerzPlatinum Collection2009
Hoor Het Ruisen Van De WindTussen nu en morgen2008
Hopeloos en VerlorenMijn paradijs1994
Hou Je Van MijErgens in mijn hart1999
I'll Always Be ThereUnforgettable2001
Ich hab' noch 1000 TräumeWo ist das Gefühl1997
Ich hab' noch 1000 TräumeWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Ich hab' noch 1000 TräumePlatinum Collection2009
Ich lebe nur für die ZärtlichkeitMein Weg1999
Ich lebe nur für die ZärtlichkeitPlatinum Collection2009
Ich liebe DichWo ist das Gefühl1997
Ich liebe DichWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Ich liebe dichPlatinum Collection2009
Ich möcht noch einmalWo ist das Gefühl1997
Ich möcht noch einmalPlatinum Collection2009
Iedere KeerRegen van geluk1995
If I Had WordsAls je lacht2006
If I Had WordsWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
If I Had WordsPlatinum Collection2009
Ik Doe Het Voor JouLicht en liefde2000
Ik En Jij Verstaan MekaarLicht en liefde2000
Ik GeloofLicht en liefde2000
Ik Hou Van JouWaar is het gevoel1996
Ik Leef Voor Die TederheidErgens in mijn hart1999
Ik Mis Je AdemErgens in mijn hart1999
Ik Voel me Goed VandaagRegen van geluk1995
Ik Wil Alles Van Je WetenGeef me je droom1997
Ik Zing Vandaag Een LiedErgens in mijn hart1999
IllusieMijn paradijs1994
Immer, immer wieder - En un instantMärchenland der Gefühle2003
Immer, immer wieder - En un instantWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Immer, immer wieder - En un instant (+ Frank Galan)Platinum Collection2009
In Alle DingenMijn paradijs1994
In meinen ArmenPlatinum Collection2009
Irgendwo in meinem HerzMein Weg1999
Irgendwo in meinem HerzPlatinum Collection2009
It's A Beautiful LifeBeautiful Life2006
It's A Beautiful LifePlatinum Collection2009
It's A HeartacheUnforgettable Too2002
Je Bent Mijn gelukErgens in mijn hart1999
Je pense a toiBeautiful Life2006
Jij En IkMijn paradijs1994
Jij LeeftMijn paradijs1994
Just When I Needed You MostUnforgettable2001
Kijk om je heenAls je lacht2006
Kijk omhoogAls je lacht2006
Kun Je Mij BegrijpenTussen nu en morgen2008
L' Amour Ca Fait Chanter La VieErgens in mijn hart1999
L'amour ca fait chanter la vieMein Weg1999
L'amour ca fait chanter la viePlatinum Collection2009
Laat Ons VrijErgens in mijn hart1999
Lass das Leben gewinnenBeautiful Life2006
Lass das Leben gewinnenWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Lass das Leben gewinnenPlatinum Collection2009
Lass uns LebenWo ist das Gefühl1997
Lass uns lebenPlatinum Collection2009
Leaving On A Jet PlaneUnforgettable2001
Leb' mit mir heut' NachtMärchenland der Gefühle2003
Leb' mit mir heut' NachtPlatinum Collection2009
Let Your Love FlowUnforgettable2001
Licht En LiefdeLicht en liefde2000
Love Is AllUnforgettable Too2002
Love Is The ReasonUnforgettable Too2002
Love The One You're WithBeautiful Life2006
Love The One You're WithPlatinum Collection2009
Märchenland GefühlMärchenland der Gefühle2003
Märchenland GefühlPlatinum Collection2009
MarleentjeWaar is het gevoel1996
Mein ParadiesWo ist das Gefühl1997
Mein ParadiesWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Mein ParadiesPlatinum Collection2009
Mein Weg führt mich zu DirMein Weg1999
Mein Weg führt mich zu DirWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Mein Weg führt mich zu DirPlatinum Collection2009
Mit jeder NachtBeautiful Life2006
Moonlight ShadowUnforgettable2001
Moonlight ShadowMärchenland der Gefühle2003
Moonlight ShadowPlatinum Collection2009
Morning Has BrokenUnforgettable2001
Morning Has BrokenPlatinum Collection2009
Ne partez pas sans moiPlatinum Collection2009
Never Never Never/Grande Grande GrandeUnforgettable2001
Nichts zu verbergenWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Nichts zu verbergenPlatinum Collection2009
Niet Mijn GevoelTussen nu en morgen2008
Niets te verbergenAls je lacht2006
Nog SteedsWaar is het gevoel1996
Nothing's Gonna Change My LoveUnforgettable2001
Old And WiseUnforgettable2001
Onze Liefde BrandtErgens in mijn hart1999
Oog In OogMijn paradijs1994
Op het dak van de wereldRegenbogen1993
Paris, Du bist wie eine RoseMärchenland der Gefühle2003
Paris, Du bist wie eine RosePlatinum Collection2009
Plaisir D'AmourUnforgettable Too2002
Put On Your White SombreroGeef me je droom1997
Put On Your White SombreroPlatinum Collection2009
Regen Van GelukRegen van geluk1995
Risico'sMijn paradijs1994
Sail AwayBeautiful Life2006
Sail AwayPlatinum Collection2009
Sealed With A KissUnforgettable Too2002
SnowbirdUnforgettable2001
So muss das Leben seinMein Weg1999
So muss das Leben seinPlatinum Collection2009
So weit die Sehnsucht reichtPlatinum Collection2009
Something's Gotten Hold Of My HeartUnforgettable2001
SpijtWaar is het gevoel1996
Stell Dich gegen den WindMein Weg1999
Stell Dich gegen den WindPlatinum Collection2009
Stil De StormLicht en liefde2000
Streets Of LondonUnforgettable Too2002
Terug Naar ToenTussen nu en morgen2008
The Winner Takes It AllUnforgettable2001
Tranen in mijn hartRegenbogen1993
Try To RememberUnforgettable Too2002
Vaarwel VaderLicht en liefde2000
Ver Weg Van EdenWaar is het gevoel1996
VincentUnforgettable2001
VincentPlatinum Collection2009
VleugelsRegen van geluk1995
Volg Je NatuurGeef me je droom1997
Voor AltijdLicht en liefde2000
Voor altijd eenAls je lacht2006
Voor Altijd Met JouGeef me je droom1997
Voor EeuwigGeef me je droom1997
Vrij Als Een VogelErgens in mijn hart1999
Vrijdag Ik-En-Jij-DagMijn paradijs1994
Vroeger Bracht Je BloemenGeef me je droom1997
Waar ben jijRegenbogen1993
Waar is de tijdAls je lacht2006
Waar Is Het GevoelWaar is het gevoel1996
WaarheenGeef me je droom1997
Wenn du lachstWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Wenn du lachstPlatinum Collection2009
Wereldse woordenAls je lacht2006
WestenwindMijn paradijs1994
Where Your Road LeadsBeautiful Life2006
Where Your Road LeadsPlatinum Collection2009
Wherever You GoBeautiful Life2006
WieLicht en liefde2000
Wie zwei Federn im WindMein Weg1999
Wie zwei Federn im WindPlatinum Collection2009
Wil Je Bij Mij BlijvenTussen nu en morgen2008
Wo ist das GefühlWo ist das Gefühl1997
Wo ist das GefühlWenn Du lachst - Das Beste von Dana Winner2007
Wo ist das GefühlPlatinum Collection2009
Wo schließt sich der KreisBeautiful Life2006
Woman In LoveUnforgettable2001
Woman In LoveMärchenland der Gefühle2003
Woman In LovePlatinum Collection2009
WonderenLicht en liefde2000
Wonderlijke LiefdeErgens in mijn hart1999
WoordenloosRegenbogen1993
You Needed MeUnforgettable2001
You Needed MeMärchenland der Gefühle2003
You Needed MePlatinum Collection2009
Zeven regenbogenRegenbogen1993
Zo Ver Bij Jou VandaanGeef me je droom1997
Zoals jij tovert met de tijd (+ Vinzzent)Als je lacht2006
ZomnernachtenRegenbogen1993
Zonder JouTussen nu en morgen2008
Zou Het Zo OverdoenWaar is het gevoel1996
Zou Jij WetenLicht en liefde2000

© 2007 - 2019 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher