TRACKLISTING:
Baschi - Alle Songs


 
   Baschi - Discographie anzeigen

SongtitelAlbumJahr

545Fürs Volk2007
90 Gramm GlückZwüsche dir und mir2015
ÄndlichBaschi2004
AlineBaschi2004
Alles anderschtIrgendwie Held2005
Alls um dichIrgendwie Held2005
Alte BaumEndstation. Glück.2013
Alti Linde19862018
Auf großer FahrtAuf großer Fahrt2011
Bereue nütFürs Volk2007
Billett eifachNeui Wält2010
Bring en hei (Bonus Track)Irgendwie Held2005
Chalti Brise - Erklär mir Liebi (+ Kutti MC)Endstation. Glück.2013
Chas nüm ghöreZwüsche dir und mir2015
Chinder im Chrieg (jrz.ch)Neui Wält2010
Chum mit mirBaschi2004
D' WältZwüsche dir und mir2015
DankeFürs Volk2007
Demo in BerlinNeui Wält2010
Demo in BerlinAuf großer Fahrt2011
dFlügel uf19862018
Dieses LiedAuf großer Fahrt2011
Diis LiedBaschi2004
Din WägNeui Wält2010
Dr einzigartig HeldIrgendwie Held2005
Dr Mond schiint nur für eusIrgendwie Held2005
Du fählsch (Bonus Track)Irgendwie Held2005
Du und IchZwüsche dir und mir2015
Dunkli StadtZwüsche dir und mir2015
EchoBaschi2004
Es rägnet GoldNeui Wält2010
F--k You19862018
Falschi WimpreEndstation. Glück.2013
FreinachtFürs Volk2007
Fremdes LandAuf großer Fahrt2011
FreundeAuf großer Fahrt2011
Fürs VolkFürs Volk2007
GfangeBaschi2004
Gib mer ä ChanceBaschi2004
Gib nit ufEndstation. Glück.2013
H.d.g.Baschi2004
Ha Di nit vergässeNeui Wält2010
Hart a dr GränzeEndstation. Glück.2013
HashtagZwüsche dir und mir2015
Heb miEndstation. Glück.2013
HeimatFürs Volk2007
HimmelgränzelosschöIrgendwie Held2005
Ich weiß nicht wieAuf großer Fahrt2011
In dieser ZeitAuf großer Fahrt2011
Irgendwie wunderbarIrgendwie Held2005
Irgendwie WunderbarAuf großer Fahrt2011
Jimmy SaidEndstation. Glück.2013
Kein PessimistAuf großer Fahrt2011
Kennsch mi no oder liebsch mi schoNeui Wält2010
Klippespringer19862018
KlubKlubNeui Wält2010
Laa losBaschi2004
Leider nein!Irgendwie Held2005
Liebe oder keineAuf großer Fahrt2011
Liverpool19862018
Love un PiisIrgendwie Held2005
LSG (+ Dabu Fantastic + Büne Huber + Viola Tami + Fabienne Louves + Philippe Merk + Stefan Buck + Midi+ Gigi Moto)19862018
Magie19862018
MailboxEndstation. Glück.2013
Meerjungfrau19862018
Miss MonroeEndstation. Glück.2013
Neui WältNeui Wält2010
Nid ällei19862018
Nie inre ChilleFürs Volk2007
Nur zue (liebed mi)Baschi2004
Oh wie schadZwüsche dir und mir2015
OhnikommaohnipunktEndstation. Glück.2013
PhiladelphiaEndstation. Glück.2013
ProblemIrgendwie Held2005
Roberto BaggioIrgendwie Held2005
SchnellzugBaschi2004
SchweinehundZwüsche dir und mir2015
Single MingleZwüsche dir und mir2015
StatussymbolZwüsche dir und mir2015
Steh aufAuf großer Fahrt2011
Uf d'ChnüIrgendwie Held2005
UnsterblichAuf großer Fahrt2011
VorwärtsBaschi2004
Was geschter isch gsiNeui Wält2010
Weit wegAuf großer Fahrt2011
Wenn das Gott wüsstFürs Volk2007
Wenn du das Lied ghörschFürs Volk2007
Wenn dWält 198619862018
Wieder träumeFürs Volk2007
Wieso i19862018
Wiit wägFürs Volk2007
Willkomme uf dr ÄrdeNeui Wält2010
Z'schpootBaschi2004
ZerrisseNeui Wält2010
Zirkus HalligalliZwüsche dir und mir2015

© 2007 - 2019 discographien.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher